Goud verkopen Utrecht

Goudverkoop in Utrecht

Heeft u ook goud thuis liggen die u liever zou willen verkopen. Dan bent u op het goeie adres beland! Wij zorgen er namelijk voor dat alles wat u aan goud heeft bij ons kan komen verkopen. We willen graag dat u met een goed gevoel naar huis kan gaan als u bij ons uw goud komt verkopen. Wij rekenen meteen met u contact af of maken het bedrag meteen over zonder dat we omwegen of andere wachttijden gebruiken om uw geld te overdragen. Wij gebruiken een eerlijke marktprijs zodat uw altijd met een eerlijk prijsgeld kan ontvangen als uw het goud bij ons komt verkopen.

Winkel service

In de winkel zorgen we ervoor dat u meteen geholpen wordt met een goede service en een vertrouwelijk gevoel heeft als u langs komt om uw goud te willen verkopen. We zullen wel altijd eerst een check moeten doen over uw goud. Bij deze check zal altijd alleen gedaan worden bij uw bijzijn. Het enige dat we doen is dat we uw goud wegen, toetsen en de waarden schatten. De check die we over uw goud doen zal altijd bij ons in het geheel kosteloos blijven. Zo kunt u met ons alles bijwonen hoe we de prijs berekenen en een fijn gevoel meegeven dat we alles op een eerlijke manier handelen.

Soorten diverse goud

In onze winkel kunt u met elk soort goud wel terecht komen voorbeelden hiervan zijn: broches, horloges, kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, bedels en etc. Wij als winkelen accepteren ook gouden sieraden die uit het buitenland vandaan komt of bruidsschat delen. Zelf zijn wij als het gaat om goudwisselkantoor ook op de hoogte over de binnen- en buitenland goudsoorten van sieraden. We nemen zelf ook uw kiezen en tanden aan die van goud zijn gemaakt.

Erfenis sieraden

Zit u thuis te twijfelen of de sieraden van een erfenis nog wat waard of echt zijn? Geen probleem, u kunt altijd langs komen zodat we er samen naar kunnen kijken. We makken een schatting over de waarde van uw sieraden en laten dit doen door een van onze collega`s die gediplomeerd is over taxateur. Zo kunt u altijd zien wat de echte waarde is van uw sieraden. De service die we geven over de waarde schatten van uw sieraden is ook altijd kosteloos. Stel dat uw sieraad antiek blijkt te zijn zullen we ervoor zorgen dat u een hogere prijs aangeboden krijgt, zodat u altijd de waarde van uw sieraad zal hebben.

Verkoopprijzen

De prijzen van de internationale goud zullen we als winkel altijd strikt bij houden. Zo zijn we altijd op de hoogte als er ontwikkelen zijn in de prijs van het goud. Dit doen we natuurlijk ook bij diamant en zilver. Hier hoeft u als consument nooit zorgen om te maken bij ons in de winkel. We zullen altijd ervoor zorgen dus dat u met de beste prijs naar huis kan gaan. U mag ook altijd de winkel in lopen om informatie te vragen als u vragen heeft over uw verkoop van het goud. Onze deuren is voor iedereen open.

nl_NLDutch